Chrono Pokemon
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Astralna Brama (Zapisy)

Go down

Astralna Brama (Zapisy) Empty Astralna Brama (Zapisy)

Pisanie by Shin Sro Lip 22, 2015 7:17 pm

Astralna Brama (Zapisy) Portal%20gate%20third%20eye%20astral%202560x1440%20wallpaper_www.animemay.com_22
Stanęliście przed ogromnym wyzwaniem! Te wrota to największa przeszkoda, jaka was czeka, zanim doświadczycie słodkiego smaku zwycięstwa. Mistrz Gry Shin przyjmuje tylko tych najlepszych, dlatego jeśli zaliczycie test Astralnej Bramy, na pewno będziecie godni, by być pod jego opieką. Astralna Brama ma kilka wymagań, które trzeba spełniać. Wszystkie zostały ujęte w cyrografie, który musicie wypełnić i czekać na osąd Astralnej Bramy.

POWODZENIA!

Kod:

[b]Jak się nazywasz? :[/b]
[b]Ile masz lat?: [/b]
[b]Opisz mi swój wygląd! :[/b]
[b]Opowiedz mi, jakim jesteś człowiekiem! :[/b]
[b]Jaki region pragniesz odwiedzić w swej podróży? :[/b]
[b]Kogo pragniesz wybrać na swojego kompana? :[/b]
[b]Opowiedz mi swoją historię! :[/b]
[b]Czy ktoś ci towarzyszy? :[/b]
[b]Kto jest twoim oponentem? :[/b]
[b]Jaki cel, chcesz osiągnąć w tym świecie? :[/b]
[b]Czy chciałbyś coś jeszcze powiedzieć Astralnej Bramie? :[/b]

[center]
Podpisując ten cyrograf zobowiązujesz się do regularnego odpisywania swojemu Mistrzowi Gry oraz na w miarę znośnego przestrzegania zasad poprawnego pisania (ortografia i interpunkcja). Ponadto dobrowolnie podpisujesz także pakt, który nazywa się tutaj ,,regulaminem forum,,. Odpisy, które będziesz miał za zadanie wykonać muszą być minimalnie długości 5 linijek forumowych, co jest warunkiem odpisu twojego Mistrza Gry. Kiedy będziesz gotów podpisz cyrograf w wykropkowanym miejscu.

[i]Ja, niżej podpisany, zgadzam się na powyższe warunki, ponadto potwierdzam, iż zapisane przeze mnie w cyrografie dane personalne są prawdziwe. Potwierdzam również posiadanie aktualnego Identyfikatora.

..........[/i][/center]
Shin
Shin
Admin

Liczba postów : 86

https://chronopokemon.forumpl.net

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: